Zpracování osobních údajů dle GDPR

Udělením souhlasu se zpracováním osobních údajů svolujete, aby společnost Shean s.r.o. a její obchodní značka exportpilots, se sídlem Svitavská 500, 678 01 Blansko, IČ 26768479, zapsaná v Obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně v oddíle C, vložce 48866 (dále jen „Správce“) v souladu s Nařízením (EU) 2016/679 (GDPR) o ochraně osobních údajů zpracovávala tyto vaše osobní údaje: jméno a příjmení, název společnosti, email, telefonní číslo, adresu, IČ a DIČ v případě firemních zakázek. Zmíněné osobní údaje zpracováváme za účelem analytických a poradenských služeb a Správce je bude zpracovávat po dobu 5 let.

S výše uvedeným zpracováním vyjmenovaných osobních údajů udělujete svůj výslovný a informovaný souhlas, který ale můžete vzít kdykoliv zpět. Stačí například zaslat email na adresu info@exportpilots.com nebo dopis na adresu společnosti Exportpilots,Shean s.r.o., Svitavská 500, 678 01 Blansko

Osobní údaje, k jejichž zpracování jste udělili svůj souhlas, mohou pro Správce zpracovávat i tito zpracovatelé:

  • Obchodní společnost Shean s.r.o., se sídlem Svitavská 500, 678 01 Blansko, IČ 26768479, zapsaná v Obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně v oddíle C, vložce 48866, jako poskytovatel marketingových služeb a servisu webu
  • Obchodní společnost Heureka Shopping s.r.o.., se sídlem Karolinská 650/1, 186 00 Praha 8 – Karlín, IČ 02387727, zapsaná v Obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze v oddíle C, vložce 218977, jako poskytovatel marketingových služeb.
  • Obchodní společnost Seznam.cz a.s., se sídlem Radlická 3294/10 Praha 5, 150 00, IČ 26168685, zapsaná v Obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze v oddíle B, vložce 6493 , jako poskytovatel marketingových služeb
  • A dále za účelem zpracování objednávky dopravci a účetní kanceláři s nimiž máme smluvní vztah chráněný smlouvou včetně smlouvy o zpracování osobních údajů.
  • Případně další společnosti, jejichž služby zatím Správce nevyužívá.

Podle zmíněného nařízení GDPR o ochraně osobních údajů máte právo vzít svůj souhlas kdykoliv zpět, požadovat po nás zprávy o tom, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, požadovat po nás vysvětlení důvodu a zpracování osobních údajů, požádat o přístup k těmto údajům, které můžete opravit nebo aktualizovat, požadovat po nás smazání svých osobních údajů, obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů, pokud budete mít pochybnosti o dodržování povinností se zpracováním osobních údajů z naší strany.

Zpět na hlavní stránku

Spojte se s námi

Kde nás zastihnete:

Naše posádka je vám k dispozici ve všechny pracovní dny, dokonce i za silného větru či sněhové bouře.

Telefon:
Alena: (+420) 731507730
Jan: (+420) 737447534

Adresa:
Bezručova 2, Blansko,
678 01, ČR
Budova VZP 1. patro