Přijďte za námi načerpat inspiraci na E-commerce day

  • Blog
Sdílet:

Zapište si datum 23. března do svého pracovního diáře a přijďte na E-commerce day do Brna načerpat know-how a inspiraci pro rozvoj vašeho e-shopu. Budeme tam i my. Rádi s vámi probereme, jak by měla vypadat expanze, která vám bude vydělávat i bez obřích nákladů a zbytečného riskování. Účast pro e-shopaře je zdarma. 

Na stánku si s námi můžete dát točené pivko a chystáme pro vás soutěž o služby, které přinesou do vašeho digitálního podnikání nový náboj. Na stánku s námi budou kolegové z SHEANu a Limetisu, takže u nás můžete kromě exportních nápadů získat taky cenné rady k marketingu, správě e-shopu, napojení systémů třetích stran, tvorbě značky a podobně.

Zkrátka, máte-li pocit, že vám to poslední dobou nešlape tak, jak byste si představovali, za pár minut u nás budete vědět, jak zase vše nakopnout a stočit kormidlo správným směrem. 

E-commerce Day 2024

  • Sobota 23. března 
  • Holandská 12, Brno – v prostorách hotelu Courtyard by Marriott
  • Registrace pro e-shopaře zdarma 
  • celodenní program ve 2 přednáškových sálech a 2 workshopových místnostech

Pokud nejste e-shopař (majitel či interní zaměstnanec), cena za vstup je 1 290 Kč s DPH. My pro vás jako partner E-commerce day máme kód na 30% slevu – tak si o něj napište. 

ExportPilots na E-commerce Day

Zaujali jsme vás? kontaktujte nás

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a podmínky služby Google.